Zorgverzekering vergelijker

Zorg is duur en soms onverwacht nodig. Een goede zorgverzekering is daarom belangrijk. Via de Zorgvergelijker van de Voorzieningenwijzer kunt u snel en makkelijk kijken welke zorgverzekering het beste bij u past. U kunt nog tot en met 31 december 2023 overstappen naar een nieuwe zorgverzekering.

Zorgvergelijker

Iedereen kan gebruikmaken van Zorgvergelijker van de Voorzieningenwijzer. Deze tool helpt u bij het vinden van de zorgverzekering die het beste past bij uw zorgbehoefte. Op Zorgadvies | De VoorzieningenWijzerexterne-link-icoon kunt u verschillende zorgverzekeringen eenvoudig met elkaar vergelijken en krijgt u advies op basis van uw situatie.

Hulp bij het afsluiten van een zorgverzekering

U kunt hulp krijgen bij het doorlopen van de online vergelijkingstool en het overstappen:

  • Komt u er niet uit? U kunt iedere maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de medewerkers van de Zorgvergelijker via 038-2071414.
  • Voor hulp bij het doorlopen van de Zorgvergelijker kunt u ook terecht bij PLIV (Platform Lage Inkomens Venray). Hiervoor kunt u voorafgaand een afspraak maken via 06 23 31 00 22. U kunt bellen of appen naar dit telefoonnummer.

Heeft u een laag inkomen en langdurig hoge zorgkosten?

Voorzieningenwijzer

Via de voorzieningenwijzer kunt u ook meteen bekijken of u recht heeft op bepaalde inkomensregelingen, of u kunt advies krijgen over een lagere energierekening. Meer informatie vindt u op VoorzieningenWijzer en financiële ondersteuning | Gemeente Venrayexterne-link-icoon

Zorgverzekering op maat van Poliswijzer

Behalve de zorgvergelijker van de voorzieningenwijzer, kunt u ook een passende zorgverzekering uitkiezen via de Zorgverzekering op Maat van Poliswijzer. Iedereen kan gebruikmaken van de Zorgverzekering op maat van Poliswijzer. Op de website van Poliswijzerexterne-link-icoon vindt u meer informatie over de Zorgverzekering op maat.