Welkom in de gemeente Venray!

Verhuist u vanuit een andere gemeente naar gemeente Venray? Dan heten wij u van harte welkom! Graag maken wij u alvast een beetje wegwijs in onze gemeente en het gemeentehuis.

Wat u moet weten

Wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen via onze Gemeentepagina in het weekblad Peel en Maas en via deze website. Volg ons ook via onze social media-kanalen Facebookexterne-link-icoonXexterne-link-icoon of Instagramexterne-link-icoon.

Producten en diensten van de gemeente

Wilt u informatie en advies over gemeentelijke diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op via live chat (werkdagen 09.00 ­– 13.00 uur) of via (0478) 52 33 33 (werkdagen 09.00 - 17.00 uur).

Veel producten kunt u digitaal aanvragen via onze website. Voor overige producten en diensten werken wij op afspraak. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze afsprakenpaginaexterne-link-icoon op deze website. 

Niet gevonden wat u zoekt? Neem ook dan telefonisch contact met ons op via (0478) 52 33 33. Wij helpen u graag verder!

Welkomstpakket

Wij hebben een welkomstpakket voor u klaarliggen! U kunt het welkomstpakket afhalen bij de receptie in het gemeentehuis. Ons bezoekadres is Raadhuisstraat 1 in Venray. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. Graag tot ziens!

Contact

Ons bezoekadres is Raadhuisstraat 1 in Venray. Wij werken op afspraak.

Kijk voor alle contactgegevens en openingstijden op onze pagina Openingstijden, afspraak en contact.

Wij wensen u alvast veel woonplezier in de gemeente Venray!