Proclaimer

De gemeente Venray is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd? Geef het aan ons door. Onze gegevens staan op de contactpagina.

Privacy

De gemeente Venray gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We geven nooit zomaar gegevens aan anderen. Behalve als dat volgens de wet verplicht is. Of als het nodig is om uw aanvraag te kunnen behandelen. En dan gebruiken we uw gegevens alleen voor deze aanvraag. Kijk voor meer informatie in onze privacyverklaring.

Copyright

Alle materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, logo's, foto’s, illustraties, lay-out en buttons zijn © copyright van de gemeente Venray. Dit mag u niet zonder toestemming van de gemeente gebruiken. U kunt toestemming vragen. Bel hiervoor naar de gemeente via (0478) 52 33 33.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door de gemeente Venray worden geëxploiteerd. De gemeente Venray is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Archief

De website van de gemeente Venray wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief.

Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij het online team van de gemeente Venray, via telefoonnummer (0478) 52 33 33 of e-mailadres online@venray.nl.