Proclaimer

De gemeente Venray is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan de inhoud actueel te houden. Komt u toch iets tegen dat niet juist is? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (0478) 52 33 33 of per e-mail via online@venray.nl.

Privacy

De gemeente Venray gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We geven geen gegevens aan derden. Behalve als dat volgens de wet verplicht is. Of als het nodig is om uw aanvraag te kunnen behandelen. En dan gebruiken we uw gegevens alleen voor deze aanvraag. Lees onze privacyverklaring.

Toegankelijkheid van deze website

Iedereen die onze website gebruikt moet alle informatie gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. We willen digitaal toegankelijk zijn voor iedereen. Lees meer over de digitale toegankelijkheid van deze website op onze pagina toegankelijkheid.

Copyright

Alle materialen die getoond worden op deze website zijn © copyright van de gemeente Venray. Denk hierbij aan teksten, logo's, foto’s, illustraties, lay-out en buttons. Deze materialen mag u niet zonder toestemming van de gemeente gebruiken. U kunt wel toestemming vragen. Bel hiervoor naar de gemeente via (0478) 52 33 33.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die niet door de gemeente Venray worden beheerd. Bijvoorbeeld naar een website van de overheid. De gemeente Venray is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website.

Archief

De website van de gemeente Venray wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (0478) 52 33 33 of per e-mail via online@venray.nl.