Mantelzorgwaardering aanvragen kan weer

01 mei 2024
Algemeen

Mantelzorgers zijn altijd van onschatbare waarde. Met de mantelzorgwaardering kunt u deze helden in het zonnetje zetten. Aanvragen kan vanaf nu.

Aanvragen mantelzorgwaardering

Aanvragen van de mantelzorgwaardering kan eenvoudig via het online aanvraagformulierexterne-link-icoon. Heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Bel dan de gemeente op (0478) 52 33 33 (keuzemenu toets 1).

Kies zelf welke waardering

De gemeente Venray wil mantelzorgers op maat waarderen. Daarom zijn er enkele opties waaruit u kunt kiezen: een geldbedrag ter waarde van € 130 of een cadeaubon voor Venrayse horeca en winkels ter waarde van € 140. Ook kunt u kiezen voor een waardebon voor twee overnachtingen bij Logeerhuis Kapstok. Let wel: per huishouden mag maximaal één mantelzorgwaardering worden aangevraagd. Meer informatie leest u op de pagina Mantelzorgwaardering.

Lokale ondernemers

Met de mantelzorgwaardering ondersteunt de gemeente Venray de lokale ondernemers. De cadeaubonnen kunt u besteden bij de deelnemende Venrayse horeca en winkeliers.

Steunpunt Mantelzorg Venray

Heeft u vragen op het gebied van mantelzorg? Neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Venray. Van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u bellen naar de Mantelzorglijn op telefoonnummer 0478 – 51 73 90. Mailen kan naar mantelzorgvenray@synthese.nl.