Griffie

Heeft u een vraag voor of over de gemeenteraad? Neem dan contact op met de griffie. De griffie ondersteunt en adviseert de gemeenteraad.

Contact met de gemeenteraad

Heeft u een vraag over de gemeenteraad? Wilt u advies over het uitoefenen van invloed op de raadscommissies of de gemeenteraad? Of wilt u een bericht sturen naar de gemeenteraad? Dan kunt u terecht bij de griffie. De griffie is per mail bereikbaar via griffie@venray.nl. De telefoonnummers van de griffie vindt u hieronder.

De griffie

Raadsleden hebben naast hun raadswerk vaak een baan, bedrijf of studie. Om alles in goede banen te leiden, staat de griffier de raadsleden bij.

De griffier wordt ondersteund door drie medewerkers. Samen vormen zij de griffie. De griffie adviseert de raad over regels en procedures. Ook verzorgt ze de administratieve ondersteuning van de raad en de commissies. Daarnaast organiseert de griffie onder andere informatieavonden, werkbezoeken en het Sprekersplein.

U kunt bij de griffie terecht voor informatie over de vergaderingen en vergaderstukken van de gemeenteraad en de raadscommissies. Wilt u een bericht delen met de gemeenteraad? Stuur het dan naar de griffie. De griffie kan u ook helpen als u op een andere manier in contact wilt komen met de raad of de raadscommissies.  

Het team van de griffie

 • S. Boere, raadsgriffier
  06 15 61 64 51
 • E. Bongaerts, raadsadviseur
  06 34 08 53 13
 • P. Körner, commissiegriffier
  06 27 29 51 76
 • S. Vissers, griffiemedewerker
  06 42 15 93 13