Advies bij ondernemen

Als gemeente zijn we trots op onze ondernemers. Zij tonen lef en zorgen voor banen. Daarom bieden wij als gemeente op allerlei manieren ondersteuning aan (startende) ondernemers en mensen die zich oriënteren op het zelfstandig ondernemerschap.

Advies voor vernieuwend ondernemen in Venray-centrum

Stichting Streetwise werkt in opdracht van gemeente Venray mee aan het realiseren van een levendig en toekomstbestendig kernwinkel-gebied. Streetwise biedt advies en begeleiding aan ambitieuze ondernemers die een zaak willen starten in Venray-centrum. Behalve starters kunnen gevestigde centrumondernemers die hun zaak (in de retail, horeca of dienstverlening) willen uitbreiden, verplaatsen of innoveren, eveneens bij Streetwise terecht voor (kosteloze) ondersteuning bij:

  • het opstellen van een businessplan
  • het vinden van een geschikte locatie
  • huuronderhandeling
  • financieringsmogelijkheden
  • de aanvraag van (horeca)vergunningen

Streetwise beschikt over een breed netwerk van financiers, investeerders en ingangen naar innovatiefondsen.

Neem contact op via het intakeformulier op de website van Stichting Streetwiseexterne-link-icoon. Of volg Streetwise via de Facebookpagina van Stichting Streetwiseexterne-link-icoon.

Advies bij groei van de onderneming

Bent u als ondernemer al langer bezig en wilt u verder groeien? Maar weet u niet goed hoe? Dan kan Business Roadmaps u hierin verder helpen door het aanbieden van persoonlijke coaching.

In het Business Roadmaps programma ontwikkelen ondernemers, samen met hun coach, een strategie die hun groeifases in beeld brengt en beschrijft hoe die kan worden gerealiseerd. Daarbij biedt Business Roadmaps zowel individuele begeleiding als begeleiding van groepen.

Accountmanagers ondernemen

Heeft u als ondernemer specifieke vragen over Venray? Bijvoorbeeld over lokale regelgeving of vestigings- en locatie-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

De accountmanagers zijn het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en de verbindende schakel naar de gemeente. Zij geven advies over het ondernemingsklimaat en beantwoorden vragen van ondernemers die zich hier willen vestigen, willen uitbreiden of verplaatsen.

Hans Beterams

  • Accountmanager voor bedrijven op bedrijventerreinen en in het centrum van Venray
  • 06 – 20 01 22 07
  • hans.beterams@venray.nl
Hans Beterams - Accountmanager Bedrijven op bedrijventerreinen en in het centrum van Venray

Judith Chlod

Judith Chlod - Accountmanager bedrijven buitengebied

Henk Loonen

Henk Loonen - Accountmanager bedrijven toeristische sector

Werkgeversdienstverlening

Heeft u vragen over personele vraagstukken, advies bij de invulling van personeel of wilt u graag een persoonlijk gesprek over een ander onderwerp op het gebied van werkgeverschap? Dan kunt u terecht bij de adviseur Werkgeversdiensten & SROI.

Overige websites met informatie

Onderstaande websites bieden aanvullende informatie die voor u als ondernemer handig kunnen zijn: