Advies bij ondernemen

Advies voor starters

Bent u starter of denkt u na over het starten van een bedrijf? Dan kan het StartersCentrum Limburg u op weg helpen. 

Bij het StartersCentrum Limburg kunt u als (oriënterende) starter terecht voor het volgen van diverse startersbijeenkomsten en persoonlijk advies bij het opstarten van een eigen bedrijf. Of u nu wil starten als zzp’er of freelancer, door middel van bedrijfsovername, naast een baan in loondienst of als techno-starter, het StartersCentrum helpt u op weg met uw ideeën en ondernemingsplan. Daarnaast adviseert het StartersCentrum ondernemers die opstartproblemen ondervinden.

Ga naar de website van het StartersCentrum Limburg

Advies voor ondernemen in Venray-centrum

Stichting Streetwise werkt samen met gemeente Venray en het Aanjaagteam Centrumvisie aan een levendig en toekomstbestendig hoofdwinkelgebied. Streetwise richt zich specifiek op het aantrekken en begeleiden van ondernemers die zich willen vestigen in het centrum van Venray.

Zowel startende als ervaren ondernemers kunnen bij Streetwise terecht voor (kosteloze) ondersteuning bij:

  • het opstellen van een business plan
  • het vinden van een geschikte locatie
  • huuronderhandeling
  • financieringsmogelijkheden
  • de aanvraag van (horeca)vergunningen

Neem contact op via het intakeformulier op de website van Stichting Streetwise. Of volg Streetwise via de Facebookpagina van Stichting Streetwise.

Advies voor groeiende ondernemers

Bent u als ondernemer al langer bezig en wilt u verder groeien? Maar weet u niet goed hoe? Dan kan Business Roadmaps u hierin verder helpen door het aanbieden van persoonlijke coaching.

In het Business Roadmaps programma ontwikkelen ondernemers, samen met hun coach, een strategie die hun groeifases in beeld brengt en beschrijft hoe die worden gerealiseerd. Daarbij biedt Business Roadmaps zowel individuele begeleiding als begeleiding in groepen, zoals bijvoorbeeld gezamenlijk als ondernemersvereniging.

Ga naar de website van Business Roadmaps

Advies over ondernemen in de gemeente Venray

Heeft u als ondernemer specifieke vragen over Venray? Bijvoorbeeld over lokale regelgeving of vestigings- en locatie-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

De accountmanagers zijn de contactpersonen tussen ondernemers en de gemeente. Zij geven advies over het starten van een bedrijf, het aanvragen van subsidie of over bedrijfslocaties.

Hans Beterams

Judith Chlod (Bedrijven buitengebied)

Henk Loonen (Bedrijven toeristische sector)

Werkgeversadviseurs

Op het werkplein werken de gemeente en UWV regionaal samen binnen de regio Venlo. Wilt u meer informatie over arbeidsbemiddeling en personeelsvraagstukken? Neem dan contact op met de werkgeversadviseurs van de gemeente Venray.

Sandra Yeardley

06 - 34 16 56 36
s.yeardley@venlo.nl

Overige websites met informatie

Onderstaande websites bieden aanvullende informatie die voor u als ondernemer handig kunnen zijn.