Winkeltijden, koopzondag, markt

Informatie over de winkeltijden, koopzondagen en de markt in het centrum van Venray.

Wat u moet weten

Winkeltijden

De winkels in Venray mogen op maandag tot en met zaterdag open zijn tussen 6.00 en 22.00 uur. De meeste winkels in het centrum zijn open tussen 9.30 en 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Op maandagochtend zijn de winkels gesloten. Op Goede Vrijdag, 4 mei en 24 december zijn alle winkels om 19.00 uur gesloten.

Koopzondagen

De winkels in het centrum van Venray mogen op alle zon- en feestdagen open zijn. Winkeliers bepalen zelf of ze op  koopzondagen en feestdagen open zijn en wat de openingstijden zijn.

Winkels buiten het centrum van Venray zijn maximaal op twaalf zon- en feestdagen per jaar open. Het bestuur van de gemeente Venray wijst deze dagen aan.

Koopavond

De koopavond is op vrijdag tot 21.00 uur.

Extra openingstijden

Bij bijzondere gelegenheden, zoals boekpresentaties, evenementen en tentoonstellingen, kan een winkel buiten de normale openingstijden open zijn. Deze winkel vraagt daarvoor toestemming bij de gemeente.

Markt

Elke maandag van 11.00 tot 17.00 uur is er een weekmarkt op het Henseniusplein en het Schouwburgplein in het centrum van Venray. Er zijn ongeveer 40 kramen met onder meer groente, fruit, kaas, vis, bloemen, kleding, parfum, sieraden, wenskaarten, ritsen, tassen en ondergoed.

Op Venray bloeit vindt u alle actuele informatie over winkeltijden, koopzondagen, evenementen en uitgaan