Winkelen in Limburg: geef uw mening & win

Publicatiedatum: 
28 okt 2019
Hoe kunnen we onze binnensteden en dorps- en stadscentra verbeteren? Hoe gaan we om met de concurrentie van het online winkelen, hoe gaan we leegstand te lijf en wat voor rol spelen horeca en wonen in onze binnensteden naast de traditionele detailhandel?

Dat gaat de provincie Limburg uitzoeken. Ook de gemeente Venray doet mee aan het onderzoek en we vragen daarbij uw hulp: vul de vragenlijst in op www.startvragenlijst.nl/ksol2019. Onder de deelnemers worden cadeaubonnen van 25 euro verloot!

Doel van het onderzoek

Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners van de provincie hun boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en de provincie bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen. Naast de online enquête ontvangen ook willekeurig geselecteerde inwoners een schriftelijke uitnodiging in de brievenbus.

Meer informatie?

Het onderzoek wordt uitgevoerd onderzoeksbureau I&O Research. Voor meer informatie over het onderzoek is er de website www.ksol2019.nl. Mailen kan naar info@ksol2019.nl.