Wijk Leerbedrijf Venray

Heeft u een bijstandsuitkering en bent u van plan om de Entreeopleiding 'Dienstverlening en Zorg niveau 1' te gaan volgen? Of de opleiding 'Dienstverlening Helpende zorg/welzijn niveau 2'?

Opleiding en stage tegelijk

In het Wijk Leerbedrijf Venray volgt u de opleiding en loopt u tegelijkertijd stage. De opleidingen starten begin september 2023. Meld u op tijd aan!

Samen leren in de praktijk: u volgt de opleiding via Gilde Opleidingen op de locatie in Venray. Naast de lessen rekenen, Nederlands en loopbaan- en burgerschap, bent u wekelijks 21 uur actief met uw stage. Tijdens uw stageperiode wordt u begeleid door de coördinatoren van het Wijk Leerbedrijf.

Tijdens de stage verricht u werkzaamheden zoals: licht huishoudelijk werk, boodschappen doen, een spelletje spelen, een wandeling maken, koken of gezellig een praatje maken.

Hulp aan iedereen

Als deelnemer van Wijk Leerbedrijf Venray biedt u hulp aan iedereen in Venray die extra hulp kan gebruiken, van jong tot oud! Kortom: kent of bent u iemand die graag een opleiding wil volgen en tegelijkertijd stage wil lopen in de zorg? En heeft u daarnaast een (bijstands)uitkering? Meld u dan snel aan! Heeft u geen uitkering, maar bent u wel geïnteresseerd? Ook dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het Wijk Leerbedrijf via telefoonnummer 06 – 11 75 21 76 of via mail op venray@wijkleerbedrijf.nl.