Werken bij de gemeente

Wil je werken bij de gemeente Venray? Zoek je een plek voor stage of afstuderen? Informeer naar de mogelijkheden.

Werken voor Venray

Werken voor Venray betekent werken voor een gemeente die altijd in beweging is en constant vernieuwt. Bij een organisatie die je alle vrijheid en verantwoordelijkheid geeft die je nodig hebt. Je werkt aan uitdagende projecten die je voldoening geven. Zodat jij en Venray blijven groeien voor en met alle Venrayse burgers.

Wij hopen je snel te begroeten in het mooiste gemeentehuis van Nederland! Kijk voor vacatures op Banenplein Limburg. Staat jouw droombaan er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie met een motivatiebrief en CV naar HRM@venray.nl.

Wij zijn de gemeente Venray

By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.

Stages

Venray staat open voor jong talent. Jaarlijks bieden wij studenten (mbo, hbo en wo) de kans om zichzelf te laten zien tijdens hun stage. Pak jij deze kans? Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor een praktijk-, meewerk- of afstudeerstage. We zijn heel benieuwd naar jouw unieke, jonge kijk op onze organisatie.

Kijk voor meer informatie op Banenplein Limburg. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen, zodat we samen kunnen kijken welke mooie uitdaging wij jou kunnen bieden. Stuur een mail naar HRM@venray.nl en wij nemen dan snel contact met je op.