Werken bij de gemeente

Alles voor Elkaar.

Daar draait het om bij gemeente Venray. Wij zijn een middelgrote gemeente in Noord-Limburg, met zo'n 45.000 inwoners. Dagelijks zetten wij ons in voor fijn wonen, werken en leven in Venray en onze 13 dorpskernen. Dat doen we met ruim 450 collega's.

Slogan werken voor Venray: Alles voor Elkaar

Bij gemeente Venray draait het om mensen. Vanuit een dynamische en prettige werkomgeving maken we dagelijks het verschil. Dat doen we met elkaar. Door de omvang en samenstelling van onze gemeente; groot genoeg voor complexe uitdagingen en klein genoeg om als team en individu echt invloed te hebben, zijn we altijd in beweging. Voor nu en vooral ook voor onze toekomst hebben we mooie ambities. Saai wordt het in Venray nooit.

Het mooiste gemeentehuis van Nederland: gemeente Venray

Welkom bij gemeente Venray!

By showing the video you accept the terms and conditions and privacy policy of Youtube.

Sociaal Domein

Bij Sociaal Domein en Burgerzaken willen we met alle inwoners van Venray gezond, prettig en zelfstandig leven mogelijk maken. Zodat iedereen mee kan doen in de samenleving. Met ruim 145 collega’s bieden we zorg en ondersteuning op belangrijke thema’s voor onze burgers, zoals participatie en zelfredzaamheid.

Ruimtelijk Domein

Dagelijks zetten we ons met 130 collega’s in voor een goed ingerichte leefomgeving. We maken impact op onderwerpen als omgevingskwaliteit, stedelijke en agrarische ontwikkelingen, duurzame energie en natuurgebieden. Hierbij zijn veiligheid en milieu erg belangrijk voor ons.

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering vormt de ruggengraat van gemeente Venray. Met meer dan 110 collega’s, in teams zoals Facilitaire Zaken, Communicatie en HRM, bieden we ondersteuning aan al onze collega’s. We geloven namelijk: wanneer onze interne processen op orde zijn, kunnen we de grootst mogelijke impact voor Venray maken.

Yvonne en Linda - Werken bij

Samen.

“We helpen én inspireren elkaar en zijn daardoor de beste versie van onszelf.”

Transparant.

“We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.”

Werken bij - Anton en Floor
Werken bij - Anton, Ankie en Anoek

Ambitieus.

“We halen het beste uit onszelf om elke dag beter te zijn voor Venray.”

Klantgericht.

“We streven altijd naar de best mogelijke oplossing - samen mét onze inwoners.”

Werken bij - Roger en Anoek
Werken bij - Jack, Britt en Sophie

Verantwoordelijk.

“We voelen ons verantwoordelijk voor ons werk én voor onze persoonlijke ontwikkeling.”

Op de hoogte blijven?

Samen met jou kunnen we het verschil maken voor Venray. Als je je aanmeldtexterne-link-icoon, krijg je al onze vacatures direct in je mailbox.