Welkom in de gemeente Venray!

Wat u moet weten

Wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen via onze Gemeentepagina in het weekblad Peel en Maas en onze website www.venray.nl. Volg ons ook via onze social media-kanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Producten en diensten van de gemeente

Wilt u informatie en advies over gemeentelijke diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op via (0478) 52 33 33. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Veel producten kunt u digitaal aanvragen via onze website. Voor overige producten en diensten werken wij op afspraak. Een afspraak maken kan eenvoudig via onze afsprakenpagina op deze website. 

Niet gevonden wat u zoekt? Neem ook dan telefonisch contact met ons op via (0478) 52 33 33. Wij helpen u graag verder!

Welkomstpakket

Wij hebben een welkomstpakket voor u klaarliggen! Dit pakket bestaat uit een paar praktische en inspirerende cadeautjes die ervoor zorgen dat u Venray snel wat beter leert kennen. Ze liggen voor u klaar:

  • Op de fiets langs kunst

Op de fiets langs kunst laat u genieten van de cultuur en natuur van Venray. Twee fietsroutes voeren u door wijken en dorpen langs meer dan tachtig kunstwerken.

  • Te voet langs kunst

Te voet langs kunst is een uitnodiging om van de cultuur en de aantrekkelijke binnenstad van Venray te genieten. De route loopt langs ongeveer 30 kunstwerken.

  • Plattegrond van Venray

Om u snel wegwijs te maken in onze grote gemeente met zijn vele dorpen en wijken.

U kunt het welkomstpakket afhalen bij de receptie in het gemeentehuis. Ons bezoekadres is Raadhuisstraat 1 in Venray. Het is niet nodig om hiervoor een afspraak te maken. Graag tot ziens!

Contact

Kijk voor alle contactgegevens en openingstijden op onze pagina Openingstijden, afspraak en contact.

Wij wensen u alvast veel woonplezier in de gemeente Venray!