Wegwerkzaamheden in Venray

6 mei 2019 - zomer 2020: bouw winkelcentrum Brukske

Op 6 mei 2019 is de firma Bouwmij Janssen in opdracht van Jumbo Supermarkt met de bouw gestart van het winkelcentrum Brukske

De bouw van het nieuwe winkelcentrum in wijk ’t Brukske, tussen de Sambastraat en Allegrostraat, vordert gestaag. Inmiddels is in opdracht van gemeente Venray ook gestart met de inrichting van de buitenruimte (parkeerplaats) rondom het nieuwe winkelcentrum.

Henri Dunantstraat weer open voor het verkeer

De werkzaamheden op de Henri Dunantstraat worden woensdag 1 april afgerond. Aansluitend wordt de straat op deze dag rond 17:00 uur weer opengesteld voor het verkeer.

De werkzaamheden rondom het nieuwe winkelcentrum in Brukske inclusief de fietsverbinding van Brukske naar Antoniusveld v.v. via de achterzijde van de Sambastraat, zijn nog niet gereed. Fietsers worden omgeleid tot ook hier het werk gereed zal zijn. Dit is naar verwachting in juli.

Arriva zal donderdag 2 april de buslijnen 81, 87 en 798 weer laten rijden via de normale route over de Henri Dunantstraat. Dit betekent dat met ingang 2 april deze lijnen weer volgens de normale dienstregeling rijden en niet meer via de omleiding Stationsweg (lijn 81 en 87) of via de Rondweg Brukske (lijn 798).

Meer informatie of vragen?

Neem contact op met Harm Miggiels of John Drabbels.
Harm Miggiels is bereikbaar via Info@miggielsprojecten.nl of 06 - 12 74 58 28.
John Drabbels is bereikbaar via John.Drabbels@venray.nl of (0478) 52 33 33.