Vrijwilligerszorg Venray

Publicatiedatum: 
2 okt 2018
Wilt u graag iets betekenen voor iemand met een hoge leeftijd of met een chronische ziekte of beperking? Bent u minimaal 1x per 2 weken 2 uur beschikbaar? Overweeg dan eens om vrijwilliger te worden bij de Vrijwilligerszorg Venray.

De Vrijwilligerszorg Venray biedt hulp aan kwetsbare burgers in een thuissituatie door het inzetten van een vaste vrijwilliger. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen is vrijwilligerszorg Venray dringend op zoek naar enthousiaste, betrokken en vaste vrijwilligers die zich als maatje of buddy willen inzetten. Het gaat hierbij niet om zorgtaken, maar om het bieden van een luisterend oor en het ondernemen van (kleine) activiteiten. Er worden geen specifieke eisen gesteld aan leeftijd, opleidingsniveau of ervaring. Vrijwilligerszorg Venray is niet op zoek naar het schaap met 5 poten, maar naar vrijwilligers met het hart op de juiste plek.

Spreekt dit vrijwilligerswerk u aan en wilt u meer informatie eventueel in een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met Ria Bouten, coördinator Vrijwilligerszorg Venray, 06 - 52 66 95 70, riabouten@proteion.nl.