Verkiezingsborden

De gemeente Venray plaatst uiterlijk 1 november 2023 op 19 locaties in de gemeente verkiezingsborden waarop de verkiezingsposters van de politieke partijen zichtbaar zijn.

Uw poster op de borden

Wij vinden het belangrijk dat elke partij evenveel plek krijgt op de borden. De posters worden daarom door Monsdal aangeplakt en mogen niet door de partijen zelf aangeplakt worden. Als uw partij meedoet aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer en u wilt dat uw poster op de borden wordt geplakt, dan moet u de poster uiterlijk 25 oktober 2023 inleveren bij Monsdal.

U kunt de poster daar afgeven of opsturen naar:
Monsdal
t.a.v. Daan van Iersel
Smakterweg 15
5804 AE Venray

De poster mag maximaal A2-formaat (lengte 59,4 cm bij breedte 42 cm) hebben. Posters die groter zijn dan het maximale formaat en posters die te laat worden ingeleverd, worden niet aangeplakt. Er wordt één poster per partij aangeplakt. Plakt u zelf nog posters op de borden? Deze worden dan op uw kosten verwijderd.

Sandwich- en driehoeksborden

De gemeente Venray heeft 80 vaste plekken op A0-formaat die aan lantaarnpalen zijn bevestigd. Deze worden beheerd door ESH Media. Tegen betaling kunt u gebruik maken van deze borden. Voor verdere informatie zie https://www.eshmedia.nl of via 0348 – 689 362.

Omdat het aantal reclameborden beperkt is, is het ook toegestaan voor politieke partijen om zelf sandwichborden met publicatie voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer te plaatsen. Dit mag vanaf 15 oktober 2023, onder voorwaarde dat de verkeersveiligheid niet in het geding komt. De eigen publicaties moeten binnen 1 week na de verkiezingen zijn verwijderd. Mocht aan één van deze voorwaarden niet worden voldaan, dan worden de borden op kosten van de partij verwijderd.