Venray, rondweg Brukske

In 8 fases wordt de rondweg Brukske vernieuwd. Tegelijkertijd wordt er een infiltratieriool aangelegd. De werkzaamheden zijn begin 2019 klaar. In samenwerking met bewoners uit de wijk Brukske is er een nieuw ontwerp gemaakt voor de rondweg

Planning werkzaamheden

Half december konden de asfalteringswerkzaamheden aan de rondweg Brukske door het weer niet doorgaan. Het weer is nu beter en ook de asfaltcentrales zijn weer open. De asfaltdeklaag op het tweede gedeelte van de rondweg wordt binnenkort aangebracht.

De rondweg wordt hiervoor van maandag 1 april 6.00 uur tot en met woensdag 3 april 22.00 uur tussen de Cellostraat en de Henri Dunantstraat volledig afgesloten. De aanliggende wegen zijn tijdens de afsluiting alleen bereikbaar via de aangegeven omleidingsroutes:

  • Pavanestraat:
    • rotonde Zuidsingel à langs het MFC à tijdelijke verbinding bij Pavanestraat 112;
  • Fagotstraat, Gitaarstraat, Harpstraat, Bolerostraat, Mazurkastraat, Tangostraat en Mambostraat:
    • rotonde Zuidsingel à rondweg volgen tot Cellostraat à zie onderstaande kaart;

Alle andere wegen in de wijk Brukske zijn alleen te bereiken via de rotonde Zuidsingel.

Voor de veiligheid van automobilisten, (brom)fietsers en voetgangers worden verkeersregelaars ingezet.

Indien de asfalteringswerkzaamheden door het weer onverhoopt niet kunnen doorgaan, dan worden deze op een ander moment ingepland.

Afsluitingen Brukske

Vragen of meer informatie?

Bekijk wie u kunt bellen bij vragen of calamiteiten. Kijk op brukske.nl voor actuele informatie of lees de nieuwsbrieven.