Veelgestelde vragen lockdown

Publicatiedatum: 
20 dec 2021
Er komen verschillende vragen vragen bij ons binnen over de nieuwe lockdown. Wij houden u op deze pagina op de hoogte van de gevolgen die specifiek van toepassing zijn op Venray. Zo blijft de milieustraat open, gaat de weekmarkt gewoon door en kunt u pasfoto's blijven maken.

Weekmarkt

De weekmarkt wordt gezien als een warenmarkt in de open lucht en mag dus gewoon door gaan. Markttijden in Venray: maandag van 11.00 - 16.00 uur op het Henseniusplein en Schouwburgplein.

Pasfoto's

Het maken van pasfoto's wordt gezien als een essentiële dienst en mag dus ook nog steeds gedaan worden. Je kunt hiervoor terecht bij de lokale fotografen.

Milieustation

Het milieustation heeft tijdens de lockdown geen andere openingstijden en blijft voorlopig geopend.

Coronamaatregelen milieustation

We vragen u om alleen naar het milieustation te komen als dat echt noodzakelijk is en met een minimaal aantal personen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers voldoende afstand kunnen houden, wordt er een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten tot het milieustation. Hierdoor kan het zijn dat u langer moet wachten totdat u aan de beurt bent. Houd hier rekening mee en blijf tijdens het wachten in uw auto zitten. Houd op het terrein 1,5 meter afstand.

Openingstijden milieustation

  • Maandag t/m vrijdag van 13.00 -18.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 - 17.00 uur
  • 24 en 31 december van 11.00 -16.00 uur