Vacaturemarkt: maak kennis met gemeente Venray

29 maart 2024
Algemeen

Altijd al willen weten wat werken bij een (lokale) overheid zo boeiend maakt? En waarom het maken van maatschappelijke impact zo belangrijk is? Save the date! Op woensdag 17 april organiseert gemeente Venray haar eerste vacaturemarkt in het gemeentehuis. In deze editie ligt de focus op vacatures binnen het Sociaal Domein. Tussen 18.30 uur en 20.30 uur is iedereen die kennis wil maken met dit team én met de gemeentelijke organisatie van harte welkom.

Werken voor Venray

Persoonlijk contact met ruimte voor een goed gesprek en vragen over (het werk van) gemeente Venray – dat staat centraal tijdens de vacaturemarkt. Het doel is om potentiële werknemers kennis te laten maken met alle facetten van werken voor Venray. Van kansen naar mogelijkheden tot uitdagingen. De markt is dan ook bedoeld voor iedereen die interesse heeft in een baan bij de gemeente. Aanmelden is niet nodig.  

In de spotlight: Sociaal Domein

De focus van deze vacaturemarkt ligt op het Sociaal Domein. Bij de gemeente Venray werken ruim 145 medewerkers bij dit team. Hier staat de ondersteuning aan inwoners centraal, onder andere op het gebied van zorg, participatie en zelfredzaamheid, werk en jeugdhulp. 

Programma: afwisselend en informatief 

De raadszaal van het gemeentehuis wordt omgetoverd tot één grote informatiebron voor geïnteresseerden. Medewerkers van het Sociaal Domein vertellen meer over hun werk en/of lichten diverse vacatures toe. Het is mogelijk om direct te solliciteren op openstaande vacatures (zie Banenplein Limburgexterne-link-icoon voor een overzicht). Meer informatie nodig? Bij een speeddate met teammanagers krijgen bezoekers de gelegenheid om al hun vragen te stellen. Verder geven bestuursleden een kijkje in de politieke arena. Ook worden er rondleidingen door het historische gemeentehuis georganiseerd. 

Alles voor elkaar!

Werken voor gemeente Venray betekent het verschil maken, met elkaar én voor elkaar. Meer informatie over Venray als werkgever vindt u op www.venray.nl/werken-bij-de-gemeenteexterne-link-icoon.