Theo Nellen

Trouwambtenaar

"Het leven moet je vieren!"

Ik ben Theo Nellen, geboren, getogen en  wonend in Heide, een klein dorpje in de Gemeente Venray. Ik vind het een voorrecht om als BABS gevraagd te worden voor één van de meest persoonlijkste dingen in het leven en dat is in dit geval trouwen. Trouwen is dat je belooft dat je voortaan je leven gaat delen met degene waar je van houdt en dat is niet zomaar iets.

Natuurlijk hebben jullie in de maanden ervoor alles voorbereid en alles vier keer nagecheckt. En dan komt de dag dat je tegen elkaar het “JA” woord gaat zeggen!! Dat ik op deze bijzondere, mooie dag een rol van betekenis kan zijn lijkt mij fantastisch.

Naast het officiële gedeelte wil ik ook de dag in het geheel wat aankleden met een vleugje humor en eventueel een tikkeltje dialect, want naast de spanningen die deze dag ongetwijfeld met zich mee zullen brengen moet er ook plaats zijn voor de ontspanning. Immers het leven moet je vieren!

Graag wil ik met jullie een afspraak maken om het een en ander nog persoonlijker te maken op deze bijzondere dag, we blikken terug op wat jullie samen heeft gebracht en bindt, ieder verhaal is immers uniek. Ik zou het een eer vinden om mijn bijdrage te geven aan jullie onvergetelijke dag.