Spel ‘Hunted’ in Brukske

08 februari 2024
Algemeen

Op donderdagmiddag 15 februari staat de wijk Brukske in het teken van het spel ´Hunted´. Samen met de gemeente, politie, straatcoaches en andere hunters gaan jongeren een eigen editie van Jachtseizoen spelen.

Startsein

Tijdens het spel proberen de jongeren uit handen van een opsporingsteam te blijven. Dit team bestaat uit gemeente, politie, straatcoaches en andere hunters. Om 15.00 uur geeft burgemeester Michiel Uitdehaag het startsein op het schoolplein van basisschool De Krokodaris. Rond 18.00 uur is het spel afgelopen en ontvangt wethouder Martin Leenders de deelnemers weer bij de basisschool. 

Professionele begeleiding 

Veiligheid staat voorop. De deelnemers zijn goed herkenbaar door gele en oranje hesjes. Op een drietal plekken zorgen verkeersregelaars voor de veiligheid van weggebruikers. Dit doen ze bij de rotonde Zuidsingel, bij de splitsing Henri Dunantstraat en Kiosk (bij de ingang van het winkelcentrum) en bij de rotonde Henri Dunantstraat/ rondweg Brukske. 

Meer politie in de wijk 

Tijdens het spel zijn er meer politieagenten aanwezig in Brukske. Dit is onderdeel van het spel. 

Wees extra voorzichtig in het verkeer 

Ondanks alle maatregelen kan het gebeuren dat deelnemers aan het spel onverwachts op straat lopen. Wees daarom extra voorzichtig in het verkeer. 

Aanmelden 

Woont u in Brukske en lijkt het uw kind (tussen 10 en 21 jaar) leuk om hieraan mee te doen? Scan de QR code in de flyer of vul het deelnameformulier in en geef uw kind op! Deelname is gratis, maar vol=vol.