Schulddienstverlening voor ondernemers

Bent u (zelfstandig) ondernemer en hebt u schulden? En weet u niet meer hoe u deze schulden zelf kunt oplossen? Dan kunt u gebruik maken van schulddienstverlening voor ondernemers van de gemeente Venray.

Waaruit bestaat de gemeentelijke ondersteuning?

Schuldhulpverlening door Philips l Stiels l Gielkens

De gemeente Venray heeft met het bureau Philips l Stiels l Gielkens afspraken gemaakt over bemiddeling bij schulden voor ondernemers. Zo maken zij als eerste een inventarisatie van uw totale schulden. Ook nemen zij contact op met uw schuldeisers om kostenverhogende acties te voorkomen en een oplossing te bespreken.

Het doel van de schuldhulpverlening door Philips l Stiels l Gielkens is uiteindelijk een financieel gezonde doorstart van uw onderneming! Mocht een oplossing voor de schulden niet mogelijk zijn, kunnen zij u begeleiden bij een eventuele bedrijfsbeëindiging.

De kosten voor de schuldhulpverlening door Philips | Stiels | Gielkens komt voor rekening van de gemeente Venray. U betaalt geen eigen bijdrage.

Op orde brengen van de boekhouding

Om in aanmerking te komen voor schuldhulpverlening is het noodzakelijk dat uw boekhouding op orde is. Is dat bij u niet het geval, dan kunt u uw boekhouding op orde laten brengen. Dat kan bij uw eigen boekhouder of bij een boekhoudkundig kantoor. De gemeente betaalt voor deze kosten, maar alleen als u met één of meerdere van de onderstaande vormen van hulpverlening aan de slag gaat:

  • schuldhulpverlening door Philips l Stiels l Gielkens
  • krediet vanuit het Bbz
  • traject schulddienstverlening bij de gemeente

Meer weten?

Stuur een mail naar: bbz@venray.nl.