Samen pakken we het aan

Publicatiedatum: 
16 mei 2019
Op woensdag 15 mei is in de hele gemeente Venray de krant Samen pakken we het aan weer bezorgd. In de krant staan informatie en verhalen over Wmo, jeugdzorg en participatie in de gemeente Venray.

In Venray moet iedereen kunnen meedoen. In deze editie van Samen pakken we het aan maakt u kennis met een aantal initiatieven die daar hun steentje aan bijdragen. Zoals het leerprogramma van boerderij Vorster Hand, dat leerlingen die zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs tóch aan een diploma weet te helpen. In het Schuttersveld bruist het ook weer van de activiteiten. Mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, vinden er hun weg naar zelfstandigheid.

Venray dementievriendelijk

Langer zelfstandig kunnen wonen, dat is waar Venray dementievriendelijk naar streeft. “Als college vinden we dat heel belangrijk. Daar investeren we dan ook graag in”, zegt wethouder Anne Thielen in het voorwoord van de krant. “Het zijn bevlogen vrijwilligers die de kar trekken. En – gelukkig – hebben we er daar nog veel meer van in Venray. In vervoer op maat voor eigen inwoners bijvoorbeeld, met de wensauto en wensbussen voor de dorpen. Kortom, in deze krant vindt u weer veel informatie en inspirerende voorbeelden.”

Krant niet bezorgd?

Samen pakken we het aan in Venray wordt huis aan huis bezorgd op woensdag 15 mei. Echter niet in brievenbussen met een Nee/Nee-sticker. Geen krant ontvangen? Dan kunt u er een afhalen bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Of digitaal lezen op www.themanieuws.nl.