PlusJeHuis Venray

Publicatiedatum: 
28 jun 2018
Om particuliere woningen energiezuiniger te maken, werkt de gemeente Venray vanaf 26 juni samen met Volta Limburg. Deze organisatie helpt woningeigenaren die energie willen besparen of duurzame energie willen opwekken. Onder de noemer ‘PlusJeHuis’ nemen ze alle zorg uit handen als het gaat om het verduurzamen van de woning.

Particuliere woningeigenaren willen het liefst zo energiezuinig wonen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Bijvoorbeeld door de woning te isoleren. Maar ook door het plaatsen van zonnepalen of een warmtepomp. Hierbij komt een hoop uitzoekwerk en geregel kijken. Eigenaren van koopwoningen kunnen vanaf nu voor service, advies en uitvoering gebruik maken van het project ‘PlusJeHuis’. Volta Limburg begeleidt de woningeigenaar dan in het hele traject bij het kiezen van de energiebesparende maatregelen, de financiering en de uitvoering.

Informatieavonden

Volta Limburg organiseert in samenwerking met de gemeente Venray op woensdag 5 september en dinsdag 25 september info-avonden in het gemeentehuis in Venray. De info-avond start om 19:00 uur. Inwoners kunnen zich aanmelden op https://bit.ly/2IvwKvl. Via dezelfde website kunnen inwoners gratis online besparingsadvies aanvragen.