Onderzoek onder jongeren

Publicatiedatum: 
29 jun 2021
Wellicht ben je ze al tegengekomen: de dames en heren van bureau Coen, te herkennen aan hun knalgroene outfit. Ze praten de komende tijd met zoveel mogelijk jongeren in onze gemeente. Want er wordt veel over gesproken: jongeren hadden het zwaar in coronatijd. Maar hoe denken de jongeren in de gemeente Venray hierover? En hoe zien zij de toekomst? Wat vinden ze belangrijk, wat missen ze nog in hun omgeving en hoe kunnen we ze bereiken?

Om antwoord te krijgen op deze vragen heeft de gemeente bureau Coen ingeschakeld, een onderzoeksbureau gespecialiseerd in jongerencommunicatie. De onderzoekers van Coen gingen onlangs de straat op, stonden op het schoolplein, in het centrum en zochten jongeren op bij de sportverenigingen. Uiteraard gebeurde dit coronaproof en hielden ze voldoende afstand. Ben je de onderzoekers nog niet tegengekomen maar wil je wel graag wat kwijt? Laat dan je gegevens achter door het onderstaande formulier in te vullen.


Ik wil graag iets kwijt aan de onderzoekers

De resultaten van het onderzoek gebruikt de gemeente om beter in te spelen op de behoeften en wensen van jongeren. Uiteraard doet de gemeente dit samen met haar partners waaronder de onderwijsinstellingen, Cultura Venray, Venray Beweegt en Synthese.