N270 Via Venray

Onder de noemer N270 Via Venray werkt de gemeente Venray samen met Provincie Limburg aan het verbeteren van het economisch vestigingsklimaat van de gemeente en de regio.

Werkzaamheden

Hierbij zijn een betere doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid belangrijke speerpunten. We gaan verschillende kruisingen verbeteren en de weg laten voldoen aan de richtlijnen voor duurzaam en veilig verkeer. Ook verbeteren we de route voor het landbouwverkeer. We houden er rekening mee dat er waarschijnlijk extra verkeer op de N270 komt door de havenontwikkeling in Wanssum en door ontwikkelingen in Venray. Het werk wordt uitgevoerd in fases.

Kijk voor de actuele stand van zaken op: N270 Via Venray - Provincie Limburg.

Inloopbijeenkomsten

Aannemer BESIX neemt omwonenden en andere belangstellenden mee in de planning van het project, de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden, de omleidingsroutes en de te verwachten verkeershinder. Ook stellen zij zich graag aan u voor.

Zij organiseren hiervoor twee inloopbijeenkomsten op:

  • maandag 27 november in MFC De Baank, Albionstraat 26 in Leunen
  • woensdag 29 november in Wijkcentrum Brukske, Kiosk 5 in Venray

Op beide dagen kunt u binnenlopen en uw vragen te stellen. Dit kan van 16.30 - 17.30 uur en van 19.00 – 20.30 uur.

Liever digitaal?

Op maandag 11 december zijn er twee informatiebijeenkomsten via Microsoft Teams:

  • 16.00 - 17.00 uur
  • 19.00 - 20.00 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor (een van) deze bijeenkomsten via e-mail: N270VV@besix.com. Graag uw naam en adres vermelden. Als u zich aanmeldt voor de digitale bijeenkomst ontvangt u per e-mail een link naar de vergadering.

Op de hoogte blijven

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Provincie Limburg of download gratis de BESIX Infra Nederland Omgevingsapp in de App- of Playstore op uw smartphone.

Vragen?

Heeft u vragen? Stuur ze naar N270VV@besix.com of stel uw vraag via Whatsapp 06 - 57 49 05 91. Vermeld hierbij uw naam en contactgegevens.