Kitty Olde Daalhuis

Trouwambtenaar

“Ja ik wil... er samen met jullie een mooie dag van maken”

Lieve aanstaande bruidsparen, op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Binnenkort staat jullie grote dag gepland en zullen jullie “Ja ik wil” tegen elkaar gaan zeggen.                                                                                 

“Ja ik wil”…..Dat was ook het eerste dat in mij opkwam toen ik de droombaan voor trouwambtenaar bij de gemeente Venray voorbij zag komen. Stiekem had ik tijdens mijn loopbaan als leerkracht in het basisonderwijs hier al vaker van gedroomd. Wat is er nou mooier dan mensen te zien stralen op de mooiste dag van hun leven? Ik zou het dan ook heel bijzonder en een grote eer vinden als ik een steentje mag bijdragen aan jullie grote dag.  

Memorabele momenten

Er zijn van die momenten in het leven die er écht toe doen. Elkaar het Ja-woord geven en je aan elkaar verbinden is zo’n moment. Op die dag spelen jullie de hoofdrol en zullen jullie het stralend middelpunt zijn. Alles zal dan in het teken staan van jullie eigen verhaal en jullie liefde voor elkaar. Er zullen oude herinneringen opgehaald worden en…. er zullen zeker ook hele mooie nieuwe herinneringen ontstaan die dag. Samen met jullie dierbare gasten gaan we er een onvergetelijk moment van maken waar jullie nog vaak met een grote glimlach aan terug zullen denken. Om er een mooie sfeervolle ceremonie van te maken, wil ik jullie natuurlijk eerst nog wat beter leren kennen. Hiervoor kom ik graag bij jullie langs om jullie persoonlijke verhaal te horen. We gaan dan samen kijken wat jullie wensen zijn. Wat zou jullie dag nou tot een absolute topdag maken en wat zou ik daarin voor jullie kunnen betekenen? Vervolgens ga ik hiermee aan de slag om er een mooi persoonlijk verhaal van te maken zodat dit zeker een moment wordt om nooit meer te vergeten.

Hartelijke en enthousiaste groet,
Kitty Olde Daalhuis