Kermis Venray Centrum

Jaarlijks organiseert de gemeente Venray de kermis in Venray Centrum. Een kermis voor iedereen, voor jong en oud. Een kermis met veel attracties, met een diversiteit aan attracties. In 2020 wordt de kermis gehouden van vrijdag 31 juli 2020 tot en met woensdag 5 augustus 2020.

Gunningsvoorwaarden

Hieronder vindt u de nieuwe “Gunningsvoorwaarden organiseren gemeentelijke kermissen en gunning standplaatsen”. Deze is vastgesteld op 16 december 2019.

pdf Gunningvoorwaarden organiseren gemeentelijke kermissen en gunning standplaatsen (PDF, 81.61 KB)

Naplaatsing standplaats kermis Venray Centrum 2020

Voor naplaatsing kunt u bijgaand inschrijfformulier gebruiken. Naplaatsing kan tot 30 juli 2020. Inschrijven kan alleen met de door de gemeente Venray vastgestelde inschrijfformulieren. U kunt gebruik maken van het online formulier of van het PDF-formulier.

Online inschrijven

Vóórdat u het PDF-formulier invult, is het nodig dat u het eerst opslaat op uw computer. Het formulier moet ook ondertekend worden. U kunt het formulier mailen naar gemeente@venray.nl, per post verzenden of afgeven bij de gemeente.

pdf Inschrijfformulier verpachting kermis Venray (PDF, 209.5 KB)

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met de kermiscoördinator Helene Busser. Dit kan via telefoon (0478) 52 34 35 of via mail helene.busser@venray.nl