Jolien van Woudenberg vanaf 1 juni interim-directeur NLW Groep

03 juni 2024
Algemeen

Jolien van Woudenberg start op 1 juni als interim-directeur bij NLW Groep. Ze gaat onder andere aan de slag met het creëren van een werkomgeving waarin rust en stabiliteit heerst, het verbeteren van de werkomstandigheden en het bevorderen van de arbeidsontwikkeling.

Rust en stabiliteit

Martin Leenders, voorzitter van de aandeelhouders NLW Groep is verheugd met de komst van Jolien van Woudenberg: “Wij zijn van mening dat de kennis en expertise die ze meebrengt, van toegevoegde waarde is voor de NLW Groep en de fase waarin de organisatie zich momenteel bevindt.” Het dagelijks bestuur hoopt met de komst van Van Woudenberg de organisatie naar een fase van rust en stabiliteit te brengen. Daarnaast gaat ze aan de slag met het verbeteren van de werkomstandigheden en het bevorderen van de arbeidsontwikkeling. Uiteraard in samenwerking met alle medewerkers en betrokken partijen. “Het managementteam en de ondernemingsraad zijn tijdig betrokken bij dit proces. Wij zijn blij dat zij dit besluit steunen” aldus Martin Leenders. Jolien van Woudenberg geeft aan uit te kijken naar deze opdracht: "Ik verheug me al een tijdje op het werk bij de NLW Groep. Ik ga er alles aan doen om in samenwerking met de medewerkers en andere betrokkenen een zo prettig mogelijke werkomgeving te realiseren.“

Toekomstplannen

Op termijn gaat het dagelijks bestuur op zoek naar een vaste opvolger. “Zodra er meer bekend is over de toekomstplannen rondom beschermd en beschut werk, en op welke termijn deze doorgevoerd gaan worden, gaan we kijken naar een vaste invulling voor deze positie”, aldus Martin Leenders namens het dagelijks bestuur NLW.