Innovatiefonds Noord-Limburg geopend

21 mei 2024
Algemeen

Van 30 mei tot en met 30 augustus 2024 is het Innovatiefonds Noord-Limburg geopend. In deze periode kunnen ondernemers, onderzoeks- en onderwijsinstellingen een subsidieaanvraag doen voor innovatieve ideeën, plannen, projecten of pilots.

Gezonde toekomst

Innovatie is belangrijk voor een gezonde toekomst van Noord-Limburg. Ontwikkeling van nieuwe producten of technieken is kostbaar en de uitkomst vaak onzeker. Met het innovatiefonds willen de Noord-Limburgse gemeenten innovatie aanjagen en met een financiële impuls mogelijk maken. 

Samenwerkingsverband

Het Innovatiefonds Noord-Limburg is alleen bedoeld voor een samenwerkingsverband van minimaal twee ondernemers of minimaal één ondernemer en één onderzoeks- of onderwijsinstelling. Eén van de partijen moet gevestigd zijn in een van de samenwerkende gemeenten in de Regio Noord-Limburg.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van de Regio Noord-Limburgexterne-link-icoon. Hier vindt u de subsidieregeling en de voorwaarden waaraan u moet voldoen. Een aanvraag indienen kan alleen met E-herkenning.

Meer informatie

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of twijfelt u of uw idee of plan in aanmerking komt? Vul dan het digitale contactformulier op de website in.