Inloopspreekuren voor financiële vragen

Publicatiedatum: 
25 aug 2020
Goed omgaan met financiën is niet altijd makkelijk. De zorgverzekering, de hypotheek of huur, boodschappen of het telefoonabonnement – allemaal diverse uitgaven die in balans moeten blijven met uw inkomen. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het vaak helemaal niet. Wij helpen u bij het beantwoorden van uw financiële vragen. U bent u van harte welkom tijdens de inloopspreekuren op locatie voor een individueel gesprek en advies.

Voor iedereen

De inloopspreekuren op locatie zijn voor alle inwoners van de gemeente Venray met een vraag over financiën. Aanmelden is niet nodig. De gesprekken zijn één op één en strikt vertrouwelijk. U vindt ons elke eerste donderdag van de maand, beginnend op donderdag 3 september, van 10.00 tot 12.00 uur bij: 

Stichting Ik Begin
Adres: Julianasingel 67, 5802 AT Venray

Inloopspreekuur op maandag blijft

Het inloopspreekuur ‘Hulp bij financiën’, elke maandag tussen 16.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis, blijft bestaan. Verder is er een extra inloopspreekuur in het gemeentehuis, elke donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur. Voor beiden dient u wel een afspraak te maken via www.venray.nl/hulp-bij-financien of via het Schakelplein: (0478) 52 33 33.

Coronamaatregelen

Ook tijdens de inloopspreekuren op locatie staat uw én onze veiligheid voorop. Uiteraard houden wij ons strikt aan de coronamaatregelen. Voldoende afstand – minimaal 1,5 meter – is steeds gewaarborgd. Verder verzoeken wij u om bij gezondheidsklachten thuis te blijven. Meer voor meer informatie contact op met het Schakelplein van de gemeente Venray via (0478) 52 33 33.