Iedereen kan sporten: X-Triathlon Venray

29 augustus 2023
Algemeen

Op zondag 17 september organiseren Iedereen Kan Sporten en MEE De Meent Groep voor de vierde keer de X-triathlon voor mensen met een beperking in Venray. Deze triathlon is zo aangepast dat iedereen vanaf 8 jaar, met welke beperking dan ook, mee kan doen.

Triathlon met een twist

De X-triathlon bestaat, net als een gewone triathlon, uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Het verschil is dat er bij de X-triathlon aanpassingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van afstand, tijd en samenwerking. Deelnemers kunnen zelfstandig of samen met een buddy meedoen.

Deelnemers, buddy’s en vrijwilligers gezocht

De X-triathlon is voor iedereen die wil laten zien wat hij/zij kan. Ondanks alle fysieke uitdagingen en omstandigheden. Het is nog mogelijk om deel te nemen – ook voor buddy’s en vrijwilligers. Buddy’s ondersteunen de deelnemers tijdens de triathlon en vrijwilligers helpen onder meer met het opbouwen en afbreken van het parcours, maar ook tijdens de triathlon zelf. Kijk voor meer informatie op onderstaande website.

Meer informatie, aanmelden of vragen

Op www.iedereenkansporten-noordlimburg.nl vindt u alle informatie over de X-triathlon in Venray. Heeft u een vraag? Stel ze gerust via info@iedereenkansporten.nl.