Groen vervoer

Het aantal elektrische auto´s in Nederland stijgt hard. En dat is positief, want elektrisch rijden is beduidend duurzamer dan rijden op benzine of diesel. In de gemeente Venray staan op verschillende plaatsen openbare laadpalen.

De openbare laadpalen in de gemeente Venray werken op 100% Nederlandse windenergie van Vattenfall windmolens. Door elektrisch te rijden draagt u dus bij aan een schonere en stillere omgeving. 

Waar staan de openbare laadpalen?

Op my.newmotion.com kunt u zien waar de openbare laadpalen in heel Nederland staan. Is er bij u in de buurt geen openbare laadpaal? Of zijn de laadpalen altijd bezet? Dan kunt u een openbare laadpaal aanvragen. 

Openbare laadpaal aanvragen

De gemeente Venray werkt hiervoor samen met Vattenfall. De aanvraag kan rechtstreeks via de website van Vattenfall ingediend worden. Op de website staat uitgelegd welke stappen er doorlopen worden. Zo weet u ook wanneer u bericht ontvangt. Aan de aanvraag en het plaatsen van de paal zijn geen kosten verbonden.

Openbare laadpaal Vattenfall

Laadpas

Om de laadpunten te kunnen gebruiken heeft u een laadpas nodig. Er zijn veel verschillende aanbieders van laadpassen. Voor meer informatie over de laadpas van Vattenfall kunt u terecht op deze pagina.

Vragen?

Staat uw vraag er niet bij of heeft u vragen over de status van uw aanvraag bij Vattenfall? Neem dan contact op met Vattenfall via openbaar.laden@vattenfall.com. Of kijk op de website van Vattenfall voor meer informatie over laadpalen en elektrisch rijden.

Logo Venray Vergroent