Gratis platform voor online zelfhulp

Publicatiedatum: 
7 mei 2019
Voor alle inwoners van de gemeente Venray is het mogelijk om via evie.nl zelf, gratis en anoniem, aan de slag te gaan met lichte psychische klachten. Piekert u bijvoorbeeld veel? Lukt het u niet om te ontspannen? Of wilt u graag beter slapen? Evie kan mogelijk een uitkomst bieden!

Aan de slag gaan met de online zelfhulp van Evie.nl kan op uw eigen manier: waar, wanneer en met wie u dat wilt. Met het grote aanbod aan e-healthmodules geeft Evie u meer kennis over een specifiek onderwerp en daagt u uit hier iets mee te doen. Bovendien biedt Evie ook oefeningen om de nieuwe kennis in de praktijk te brengen en uw vaardigheden te versterken.

Ook via de app beschikbaar

Zowel via de website als via de app kunt u met Evie gratis en anoniem zonder hulpverlener aan de slag. Komt u er alleen niet uit en heeft u meer hulp nodig? Weet dan dat Evie ook gebruikt wordt door de huisarts, POH-GGZ, gemeente en GGZ-organisaties in uw regio.

Evie staat voor ‘e-health voor iedereen’. Het platform wordt ondersteund vanuit regionale samenwerkingen tussen huisartsen, POH-GGZ, gemeenten, GGZ-organisaties en e-healthleveranciers.