Ewald Overbeek

Trouwambtenaar

trouwambtenaar Ewald Overbeek

"Een goed verhaal heeft liefde, jullie verhaal, wie kan daar nou geen genoeg van krijgen?"

Mijn naam is Ewald Overbeek en sinds begin 2022 ben ik benoemd tot BABS van de gemeente Venray.

Zelf al vele jaren gelukkig getrouwd met Karin en vader van 3 prachtige dochters, werkzaam als fysiotherapeut en praktijkmanager van een jong team in Venray. Altijd op zoek naar verbinding en proberen het uiterste te doen voor mensen.   

Jullie staan aan de vooravond van de dag waarop jullie ja zeggen tegen elkaar. Misschien wil je het stilletjes fluisteren in intieme sfeer, misschien wil je het ook wel van de daken schreeuwen voor allen die je lief zijn.

Formeel of losjes, traditioneel of anders dan anders, met een lach en een traan, jullie liefdesverhaal omzetten naar een onvergetelijke plechtigheid, jullie als hoofdpersoon in jullie eigen première waar iedereen mag meegenieten in jullie geluk.

Wat de wensen ook zijn, bij jullie thuis hoor ik graag jullie love story, van het moment van jullie eerste ontmoeting tot de dag van vandaag, jullie levensverhaal. Ook jullie wensen voor dè dag in jullie leven, de verwachtingen waar deze dag aan moet voldoen. Het moet vooral jullie dag worden en jullie spelen de hoofdrol! Samen op weg naar het hoogtepunt in jullie leven. Het is als de beste film ooit.

Daaraan te mogen bijdragen beschouw ik als een voorrecht!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!