Ervaringsdeskundigen Venray

Worstelt u met psychische of financiële problemen? Dan is het vaak lastig om hulp te zoeken. U kunt hierover praten met een ervaringsdeskundige.

Wat u moet weten

Psychische problemen, financiële problemen en schulden kunnen enorm veel stress veroorzaken. Je ervaart een grote onzekerheid waardoor je je vaak machteloos en moedeloos voelt. De uitzichtloosheid kan leiden tot depressieve klachten. U kunt hierover in gesprek gaan met een ervaringsdeskundige. Zij hebben in hetzelfde schuitje gezeten en delen graag hun ervaringen.

Stichting Ik Begin

Er zijn diverse uiteenlopende redenen waardoor u buiten het arbeids- en maatschappelijke leven komt te staan. Het kan iedereen overkomen; vaak zijn dit mensen die problemen hebben op meerdere levensgebieden. De weg terug kan ingewikkeld zijn.

Stichting Ik Begin biedt mensen die een uitzichtloze situatie ervaren, een plek waar ze kunnen oefenen om weer actief deel te nemen aan de maatschappij. U start als beginner en kunt met verschillende werkzaamheden aan de slag. Hierdoor ontdekt u wat u leuk vindt om te doen en wat uw doelen zijn. U kunt uitgroeien tot vrijwilliger of uiteindelijk aan de slag in een betaalde baan. Stichting Ik Begin is de schakel tussen thuis zitten en beginnen.

Bezoek de website van Stichting Ik Begin

Stichting Ik Begin

Stichting Ik begin
Julianasingel 67
5802 AT Venray