Download de afval app via Play of App Store

Publicatiedatum: 
22 feb 2017
Er is een nieuwe afval app van de gemeente Venray. In deze app kunt u regelen dat u op uw smartphone op tijd een pushmelding krijgt wanneer u welk afval aan de straat kunt aanbieden. De kans dat u nog een keer vergeet de container aan de straat te zetten, is nu wel erg klein.

Downloaden kan via de Play Store of de App Store. Zoek op afvalkalender Venray. Heeft u de app geïnstalleerd, dan vult u uw postcode en huisnummer in. Vervolgens ziet u alle inzameldagen van dit jaar. Ook leest u alle informatie over de verschillende soorten afval en kunt u alle inzamellocaties bekijken.

Pushmelding volgende inzamelronde

Vooraf een bericht op uw smartphone krijgen waarin bijvoorbeeld staat dat u de volgende dag uw restafval kunt aanbieden; dat is handig! U regelt het bij de instellingen van de app. U kunt zelf een tijdstip selecteren waarop u het liefst de melding krijgt. Wilt u de melding niet meer krijgen? Dan zet u die functie uit.

Alle afvalinformatie

In de app staat verder alle informatie over de verschillende soorten afval. Wat behoort niet tot groente-, fruit- en tuinafval en mag dus ook niet in de groene container? En lees over tips om uw container goed schoon te krijgen. Ook kunt u op plattegrondjes zien waar alle inzamellocaties zijn. Van glasbakken tot luiercontainers.