Conferentie toekomst gezondheidszorg

Publicatiedatum: 
27 feb 2020
In het gemeentehuis wordt maandag 30 maart een conferentie gehouden over de toekomst van gezondheidszorg in de gemeente Venray.

Reden hiervoor is de toenemende vraag naar zorg. Hoe gaat onze samenleving hiermee om? Is er een samenhangend netwerk van passende zorg? En welke partijen zijn hierbij nodig? Deze en meer vragen komen tijdens de conferentie aan bod. Het doel is onder meer het inventariseren van mogelijkheden en kansen. Om zo meer verbindingen te leggen tussen zorgaanbieders, maatschappelijke instellingen en de lokale overheid.

Organisator van de conferentie is de kerngroep Gezondheidszorg Venray 2.0. Sprekers zijn vertegenwoordigers van de Gemeente Venray, VieCuri, Huisartsen Venray, Zorggroep, Proteion en Pantein.

U bent van harte welkom!

De conferentie is op maandag 30 maart vanaf 13.00 uur. Locatie is het Gemeentehuis in Venray. Wilt u de conferentie bijwonen? Stuur dan vóór 15 maart een mail naar conferentie@venray.nl. Vermeld hierbij uw naam en organisatie. Na 15 maart ontvangen alle deelnemers nadere informatie over de invulling van de middag.