Bezoek aan het gemeentehuis

Op advies van de Rijksoverheid werken ambtenaren van de gemeente Venray zoveel mogelijk thuis. De publieksbalies blijven op dezelfde tijden open. De gemeente blijft via de gebruikelijke kanalen bereikbaar op de gebruikelijke tijden. Maar sommige diensten moeten we op dit moment net iets anders regelen dan dat u van ons gewend bent.

Openingstijden en contact

Wij zijn open en bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Het Klantcontactcentrum:

  • Telefonisch maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via (0478) 52 33 33
  • Ook kunt u een mail sturen naar gemeente@venray.nl

De publieksbalies zijn op afspraak geopend:

  • Maandag en woensdag: 12.00 - 20.00 uur
  • Dinsdag, donderdag en vrijdag: 09.00 - 13.00 uur

Publieksbalies

Aangifte doen van een baby of van een overlijden? Een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs aanvragen of ophalen? Een verhuizing doorgeven? Een vergunning aanvragen? Het kan allemaal gewoon doorgaan. Let er wel op dat u alleen een afspraak plant wanneer dit noodzakelijk is.

Wij verzoeken u om zoveel mogelijk contactloos of met pin te betalen.

Heeft u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan vragen wij u de afspraak te verzetten en niet naar het gemeentehuis te komen.

U kunt veel zaken ook digitaal vanuit huis regelen. Denk hierbij aan het doorgeven van een geboorte, verhuizing, huwelijk of overlijden. Kijk op de pagina van het product of dienst voor de mogelijkheden. En heeft u hier vragen over, bel ons dan gerust op (0478) 52 33 33.

Huisbezoeken

Iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken en bezoeken aan kwetsbare mensen zoveel mogelijk te beperken. Dat geldt ook voor een groot aantal medewerkers van de gemeente Venray. Dat betekent dat veel huisbezoeken niet doorgaan. Als een medewerker niet langs kan komen, belt hij of zij persoonlijk om de afspraak af te zeggen.

Gemeentearchief en inzien van stukken

De studiezaal van het gemeentearchief is op dinsdag en donderdag geopend op afspraak. Het maken van een afspraak kan telefonisch via (0478) 52 35 12 of via gemeentearchief@venray.nl.

Raads- en commissievergaderingen en het Sprekersplein

De raadsvergaderingen, commissievergaderingen en het Sprekersplein worden voorlopig gehouden middels een digitale videoconferentie. De vergaderingen zijn zoals gebruikelijk live te volgen via venray.raadsinformatie.nl/.

Mondkapjes

Komt u naar het gemeentehuis voor een afspraak? Zorg dan dat u een mondkapje bij u heeft. Het dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes, dus ook het gemeentehuis, is verplicht.

Vragen

Heeft u vragen over de gemeentelijke dienstverlening, bel ons dan gerust via (0478) 52 33 33.