Bent u bekend met Burgernet?

Publicatiedatum: 
15 okt 2020
Bent u al bekend met Burgernet? Burgernet doet onderzoek naar de naamsbekendheid en publieke opinie. Doe mee met het onderzoek en vul de digitale enquête in.

Met behulp van Burgernet kunt u als inwoner samen met ons als gemeente en de politie samenwerken aan de veiligheid in uw buurt. 

Burgernet

Burgernet wordt ingezet bij onder andere diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving, en vermiste personen. Zij zijn benieuwd in hoeverre u bekend bent met Burgernet. 

Iedereen kan zich aansluiten bij Burgernet. Als burgernetdeelnemer ontvangt u een bericht wanneer er iets gebeurt in uw omgeving. Daarin krijgt u het verzoek om bijvoorbeeld naar een persoon of voertuig uit te kijken. Lees hier meer.

Enquête

Burgernet doet onderzoek naar haar naamsbekendheid en publieke opinie. Zij horen graag van de inwoners van Limburg welke wensen en behoeftes er leven. U kunt bijdragen aan het onderzoek door de digitale enquête in te vullen. Invullen kan tot 15 november en kost ongeveer vijf minuten. De enquête is geheel anoniem en er zal betrouwbaar met de gegevens worden omgegaan.

Vul hier de enquête in