Ben Ruhl

Trouwambtenaar

trouwambtenaar Ben Ruhl

"Hoe leuk! Jullie gaan trouwen!!"

Mensen zeggen van mij dat ik een mensenmens ben met humor, die oog en oor heeft voor de ander. En juist dat is datgene wat ik heel erg graag inzet als ik met een aanstaand bruidspaar in gesprek ga.

De ceremonie is het belangrijkste onderdeel van één van de belangrijkste en mooiste dagen in je leven. Ik begeleid jullie graag om er iets persoonlijks en bijzonders van te maken. Geen standaard praatje, maar een speech voor, van en over jullie.

Samen kijken we hoe jullie de ceremonie vorm zouden willen geven door te kijken naar de ideeën en wensen over jullie huwelijksdag. Daar sluit ik dan ook bij aan. Daarnaast leg ik graag contact, natuurlijk met jullie goedkeuring, met mensen in jullie omgeving om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen.

Hoe? Door gewoon ruim de tijd voor jullie te nemen om kennis te maken en deze zo bijzondere gebeurtenis voor te bereiden. O ja, van smeuïge details houd ik daarbij natuurlijk ook, want een beetje humor mag niet ontbreken. En hebben jullie kinderen? Heel leuk om hen dan actief bij de ceremonie te betrekken.

Natuurlijk zijn er regels en passende kaders, maar daarnaast is er veel mogelijk om het een op jullie afgestemde gebeurtenis te laten worden. Hierbij kan ook dialect worden gesproken. Hoe dan ook, ik vind het belangrijk om de ceremonie in een relaxte en ontspannen sfeer te laten plaatsvinden.

Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Ben Ruhl