Begraafplaats Boschhuizen en grafuitgifte

De gemeente geeft graven uit op de gemeentelijke begraafplaats Boschhuizen. Iedere nabestaande kan een graf huren. Bij een graf horen grafrechten voor een periode van 20 jaar. Daarna kunnen nabestaanden de periode verlengen

Wat u moet weten

Begraafplaats Boschhuizen is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt ook mogelijkheden tot asverstrooiing en plaatsing van urnen.

Wilt u dat uw naaste wordt begraven op Boschhuizen? Vaak vraagt uw begrafenisondernemer de grafrechten bij de beheerder van de begraafplaats aan. U kunt dit ook zelf doen.

Beheerder begraafplaats Boschhuizen

Monique van den Hoogen
Spurkterdijk 40, 5807 EE Venray
Telefoon: 06 - 50 96 16 61

De beheerder is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.  

Reglement begraafplaats Boschhuizen

U kunt het reglement opvragen bij de gemeente. Bel ons op (0478) 52 33 33.

Aanvragen en verlengen van grafrechten

Als u grafrechten wilt aanvragen, neemt u contact op met de beheerder van de begraafplaats.

Wilt u het grafrecht verlengen? U krijgt tijdig bericht van de beheerder van de begraafplaats als de grafrechten verlopen en hoe u deze verlengt.

Kosten

Informatie over de kosten kunt u opvragen bij de beheerder van de begraafplaats.

Bijzondere begraafplaatsen

Er zijn naast de algemene begraafplaats ook begraafplaatsen die niet van de gemeente zijn. Dit noemen we bijzondere begraafplaatsen. Deze begraafplaatsen zijn van een stichting, kerk of particulier persoon. In Venray zijn er meerdere bijzondere begraafplaatsen, onder andere bij diverse katholieke kerken. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met de betreffende kerk. Daarnaast is er in Venray een natuurbegraafplaats (Weverslo). Voor meer informatie over deze natuurbegraafplaats verwijzen wij u naar de website van natuurbegraafplaats Weverslo.