Bart Alards – Starter van het eerste kwartaal 2022

Bart Alards van DIEPWATER uit Wanssum is de Starter van het eerste kwartaal 2022 geworden. De twee andere genomineerden waren Edwin de Klein beeldend kunstenaar & kunsteducator en Marjolein Heitling, eigenaresse van wijnwinkel en proeflokaal Bottlezz.

Bart Alards starter van het eerste kwartaal 2022

Op de foto van links naar rechts: Sjoerd Terpstra (Rabobank, Noord-Limburg), René Duijkers (Venrays Ondernemers Platform), Jan Jenneskens (wethouder Venray), Bart Alards (DIEPWATER)

Passie voor de zwembadbranche

Vanuit zijn passie voor het aanleggen van hoogwaardige zwembaden is Bart de onderneming DIEPWATER gestart. Met ruim tien jaar ervaring in de top van de zwembadbranche weet Bart als eigen baas precies wat er nodig is voor het creëren van een fantastisch eindresultaat: een zwembad met klasse. Bart is gek op de techniek en streeft ernaar om voor elke klant het perfecte zwembad te realiseren. Bart begeleidt hierbij het hele aanlegtraject van A-Z, want iedere klant heeft natuurlijk eigen specifieke wensen.

Starter van het eerste kwartaal

De jury heeft deze gedreven zwembadbouwer uitgeroepen tot Starter van het eerste kwartaal van 2022. Bart maakt hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal.

Ook meedoen?

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bent u onlangs een onderneming gestart en wilt u meedoen aan deze verkiezing? Meld u dan aan.