Allemans Café Bistro Terras Starter van het tweede kwartaal 2021

Hans en Veronique Holtackers uit Oostrum zijn de Starters van het tweede kwartaal geworden. Het enthousiaste echtpaar is op 1 maart gestart met hun zaak in Oostrum. Naast het eigentijdse bruine café, heeft Allemans een bistro voor 30 gasten geopend. Gasten kunnen daar naast de kleine cafékaart, ook kiezen voor een uitgebreide avond tafelen.

Starter van het tweede kwartaal 2021: Allemans

Op de foto van links naar rechts: Jan Loonen (wethouder Venray), René Duijkers (Venrays Ondernemers Platform), Hans en Veronique Holtackers (Allemans Café Bistro Terras), Rudy Tegels (wethouder Horst aan de Maas), Sjoerd Terpstra (Rabobank Noord-Limburg)

Foto: Rikus ten Brücke

Droom is werkelijkheid geworden

Hans Holtackers is een chef-kok pur sang, zijn passie voor koken en liefde voor mooie gerechten komen samen in Allemans. Samen met zijn vrouw Veronique en hun medewerkers streven ze naar een gezellige thuisbeleving op locatie. Met Allemans Café Bistro Terras is voor beiden een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.

De jury heeft dit gedreven, ambitieuze echtpaar nu uitgeroepen tot Starters van het tweede kwartaal van 2021. Ze maken hiermee ook kans op de titel Starter van het jaar, die ieder jaar gekozen wordt uit alle winnende starters van het kwartaal.

Ook meedoen?

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Noord-Limburg, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bent u onlangs een onderneming gestart en wilt u meedoen aan deze verkiezing? Kijk dan op Aanmelden verkiezing Starter van het kwartaal. Aanmelden voor de verkiezing van de Starter van het derde kwartaal 2021 kan tot uiterlijk 31 augustus.