Aandacht voor elkaar in Venray

Publicatiedatum: 
15 nov 2020
De coronacrisis is voor veel mensen een hele moeilijke periode: er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden, sommigen verloren hun baan of vechten nog iedere dag voor het voortbestaan van hun bedrijf. Heel veel activiteiten die het leven mooi maken kunnen niet doorgaan. Tegelijkertijd zijn er sinds de uitbraak van corona door het hele land hartverwarmende initiatieven die laten zien dat mensen er voor elkaar zijn.

Ook in Venray zagen en zien we veel van dit soort initiatieven. Onze inwoners staan voor elkaar klaar en steunen elkaar waar mogelijk en nodig. Nu meer dan ooit. Daar hebben wij als gemeente heel veel waardering voor. En dat willen we laten merken ook!

Onder het motto “Aandacht voor elkaar in Venray” gaan we 250 Venraynaren die het verdienen of nodig hebben een hart onder de riem steken. Dit kunnen mensen zijn die zich verdienstelijk hebben gemaakt in een cruciaal beroep of hulpverlening, maar het mag ook een mantelzorger of een vrijwilliger zijn. Of iemand die herstelt van covid-19. Kortom: iedereen dit het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden.

Kent u zo iemand?

Kent u zo iemand waarvan u denkt: hij of zij kan wat extra aandacht goed gebruiken of heeft dat écht verdiend? Laat het ons dan weten. U kunt iemand aanmelden vanaf zondag 15 november tot en met zaterdag 5 december. In de feestelijke decembermaand gaan wij deze personen met een kleine hartverwarmende attentie belonen. Let op: we hebben in totaal 250 attenties te verdelen.

Hoe kunt u iemand aanmelden?

U kunt iemand eenvoudig online aanmelden. Via onderstaande knop wordt u doorverwezen naar het aanvraagformulier. Belangrijk daarbij is dat u in enkele regels aan ons vertelt waarom u vindt dat juist deze persoon een extraatje verdient. Verder vult u de persoonsgegevens in, zodat wij de attentie kunnen bezorgen. De eerste 250 inzendingen worden beloond.

Meld iemand aan

Per persoon graag maar één iemand aanmelden.